Cognom Abd ghaniSaber més respecte al cognom Abd ghani és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abd ghani sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abd ghani.

El cognom Abd ghani en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abd ghani, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abd ghani és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abd ghani

Veure mapa del cognom Abd ghani

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abd ghani en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abd ghani, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abd ghani que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abd ghani, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abd ghani. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abd ghani és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abd ghani del món

 1. Malàisia Malàisia (2025)
 2. Brunei Brunei (283)
 3. Singapur Singapur (30)
 4. Tailàndia Tailàndia (13)
 5. Afganistan Afganistan (7)
 6. Gal·les Gal·les (7)
 7. Algèria Algèria (1)
 8. Anglaterra Anglaterra (1)
 9. Pakistan Pakistan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abd ghani en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abd ghani poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abd ghani és un cognom més freqüent, i en quins països Abd ghani és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abd ghani ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Abd ghani tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abd ghani que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abd khalid
 2. Abdeslami
 3. Abd karim
 4. Abd aziz
 5. Abdeslam
 6. Abdessamie
 7. Abdikadir
 8. Abdoussi
 9. Abdessadik
 10. Abdias
 11. Abdishakur
 12. Abidjan
 13. Abdisalan
 14. Abdiaziz
 15. Abdiji
 16. Abdagic
 17. Abdessamia
 18. Abadjian
 19. Abatcha
 20. Abdiaj
 21. Abdessadki
 22. Abdeselan
 23. Abadias
 24. Abatucci
 25. Abbatucci
 26. Abdeselam
 27. Abdessamad
 28. Abdis
 29. Abdous
 30. Abdus
 31. Avedikian
 32. Avedisian
 33. Abtsiauri
 34. Abadgoitia
 35. Abdesslam
 36. Abdesslem
 37. Abdesamad
 38. Abdeslem
 39. Abdessamed
 40. Abdessalam