Cognom AbadezSaber més respecte al cognom Abadez és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abadez sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abadez.

El cognom Abadez en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abadez, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abadez és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abadez

Veure mapa del cognom Abadez

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abadez en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abadez, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abadez que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abadez, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abadez. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abadez és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abadez del món

 1. Espanya Espanya (24)
 2. França França (8)
 3. Filipines Filipines (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abadez en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abadez poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abadez és un cognom més freqüent, i en quins països Abadez és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abadez fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abadez.

No tots els cognoms similars al cognom Abadez tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abadez que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abades
 2. Abdes
 3. Abdz
 4. Abdek
 5. Abadias
 6. Abdis
 7. Abdus
 8. Abitz
 9. Abdk
 10. Abudas
 11. Abetz
 12. Abudoj
 13. Abats
 14. Abbadessa
 15. Abdous
 16. Aboites
 17. Aboitiz
 18. Aboytes
 19. Abts
 20. Apitz
 21. Aptaker
 22. Avdic
 23. Abdias
 24. Abidjan
 25. Abdić
 26. Abdiaziz
 27. Abdiji
 28. Abdagic
 29. Abd aziz
 30. Abadjian
 31. Abatcha
 32. Abdiaj
 33. Abbots
 34. Abatecola
 35. Abatucci
 36. Abbotts
 37. Abdeslam
 38. Abdikadir
 39. Apodaca
 40. Apodaka