Cognom Abdel-salamSaber més respecte al cognom Abdel-salam és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdel-salam sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdel-salam.

El cognom Abdel-salam en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdel-salam, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdel-salam és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdel-salam

Veure mapa del cognom Abdel-salam

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdel-salam en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdel-salam, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdel-salam que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdel-salam, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdel-salam. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdel-salam és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdel-salam del món

 1. Egipte Egipte (2441)
 2. Txad Txad (1541)
 3. Saudi Saudita Saudi Saudita (398)
 4. Estats Units Estats Units (22)
 5. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (9)
 6. Canadà Canadà (9)
 7. Suècia Suècia (5)
 8. Kuwait Kuwait (4)
 9. Alemanya Alemanya (3)
 10. França França (2)
 11. Anglaterra Anglaterra (2)
 12. Àustria Àustria (1)
 13. Escòcia Escòcia (1)
 14. Gal·les Gal·les (1)
 15. Hongria Hongria (1)
 16. Jordània Jordània (1)
 17. Líbia Líbia (1)
 18. Malàisia Malàisia (1)
 19. Països Baixos Països Baixos (1)
 20. Filipines Filipines (1)
 21. Romania Romania (1)
 22. Rússia Rússia (1)
 23. Sudan Sudan (1)
 24. Iemen Iemen (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdel-salam en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdel-salam poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdel-salam és un cognom més freqüent, i en quins països Abdel-salam és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdel-salam ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdel-salam. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdel-salam ha anat patint mutacions.

 1. Abdelsalam
 2. Abdul-salam
 3. Abdel salam
 4. Abdulsalam
 5. Abdel-sattar
 6. Abdelhalim
 7. Abdelmalak
 8. Abdul-samad
 9. Abdel-wahab
 10. Abdeljalak
 11. Abdeljalal
 12. Abdelkhalak
 13. Abdel sada
 14. Abdelhalak
 15. Abdel halim
 16. Abdel-fatah
 17. Abdel-lah
 18. Abdul-malak
 19. Abdel-rahman
 20. Abdelaal
 21. Abdelali
 22. Abdelfatah
 23. Abdelhakim
 24. Abdelilah
 25. Abdeljawad
 26. Abdelkarim
 27. Abdelkazem
 28. Abdelkhalek
 29. Abdella
 30. Abdellah
 31. Abdelmalek
 32. Abdelmalik
 33. Abdelmalki
 34. Abdelmoula
 35. Abdelouahab
 36. Abdelrahim
 37. Abdelraza
 38. Abdelsayed
 39. Abdelwahab
 40. Abdul-ahad