Cognom AbdeljalakSaber més respecte al cognom Abdeljalak és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdeljalak sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdeljalak.

El cognom Abdeljalak en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdeljalak, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdeljalak és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdeljalak

Veure mapa del cognom Abdeljalak

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdeljalak en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdeljalak, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdeljalak que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdeljalak, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdeljalak. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdeljalak és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdeljalak del món

 1. Espanya Espanya (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdeljalak en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdeljalak poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdeljalak és un cognom més freqüent, i en quins països Abdeljalak és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdeljalak. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdeljalak ha anat patint mutacions.

Discernir si va ser abans el cognom Abdeljalak o algun dels cognoms similars a Abdeljalak no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdeljalak a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdeljalak diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdelmalak
 2. Abdeljalal
 3. Abdelhalak
 4. Abdeljawad
 5. Abdelmalek
 6. Abdelmalik
 7. Abdelsalam
 8. Abdeljalil
 9. Abdalmalak
 10. Abdelkhalak
 11. Abdelmalack
 12. Abdeljabar
 13. Abdel-salam
 14. Abdelaal
 15. Abdelali
 16. Abdelfatah
 17. Abdelhak
 18. Abdelhalim
 19. Abdelilah
 20. Abdeljaber
 21. Abdelkhalek
 22. Abdella
 23. Abdellah
 24. Abdelmalki
 25. Abdelraza
 26. Abdelwahab
 27. Abdulmalik
 28. Abdelelah
 29. Abdeljabbar
 30. Abdeljaouad
 31. Abdelkhalik
 32. Abdelillah
 33. Abdelhilah
 34. Abdeldjalil
 35. Abdelwahad
 36. Abdelkamal
 37. Abdel salam
 38. Abdellilah
 39. Abdelaali
 40. Abdellali