Cognom Abdel sadaSaber més respecte al cognom Abdel sada és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdel sada sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdel sada.

El cognom Abdel sada en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdel sada, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdel sada és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdel sada

Veure mapa del cognom Abdel sada

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdel sada en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdel sada, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdel sada que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdel sada, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdel sada. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdel sada és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdel sada del món

 1. Iraq Iraq (42805)
 2. Kuwait Kuwait (1)
 3. Iemen Iemen (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdel sada en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdel sada poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdel sada és un cognom més freqüent, i en quins països Abdel sada és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdel sada ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdel sada. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdel sada ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdel sada fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdel sada.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdel sada pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdel sada, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdel sada o algun dels cognoms similars a Abdel sada no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdel sada a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdel sada diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdel hadi
 2. Abdel salam
 3. Abdel-salam
 4. Abdelhadi
 5. Abdelhady
 6. Abdelraza
 7. Abdelsalam
 8. Abdel-hadi
 9. Abdel zahra
 10. Abdel wahab
 11. Abdel sattar
 12. Abdul samad
 13. Abdul satar
 14. Abdel aal
 15. Abdel gawad
 16. Abdel nabi
 17. Abdel sahib
 18. Abdel abas
 19. Abdel mahdi
 20. Abdel baki
 21. Abdel wassa
 22. Abdel kader
 23. Abdel lah
 24. Abdel-sattar
 25. Abdela
 26. Abdelaal
 27. Abdelah
 28. Abdelali
 29. Abdelfatah
 30. Abdelghani
 31. Abdelhak
 32. Abdelhay
 33. Abdelilah
 34. Abdeljawad
 35. Abdelkader
 36. Abdella
 37. Abdellah
 38. Abdellahi
 39. Abdellati
 40. Abdelmalak