Cognom Abdel-wahabSaber més respecte al cognom Abdel-wahab és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdel-wahab sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdel-wahab.

El cognom Abdel-wahab en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdel-wahab, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdel-wahab és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdel-wahab

Veure mapa del cognom Abdel-wahab

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdel-wahab en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdel-wahab, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdel-wahab que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdel-wahab, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdel-wahab. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdel-wahab és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdel-wahab del món

 1. Egipte Egipte (2288)
 2. Saudi Saudita Saudi Saudita (239)
 3. Estats Units Estats Units (27)
 4. Sudan Sudan (16)
 5. Anglaterra Anglaterra (13)
 6. Canadà Canadà (7)
 7. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (4)
 8. Txad Txad (4)
 9. Suïssa Suïssa (2)
 10. Alemanya Alemanya (2)
 11. Dinamarca Dinamarca (2)
 12. Àustria Àustria (1)
 13. França França (1)
 14. Irlanda del Nord Irlanda del Nord (1)
 15. Escòcia Escòcia (1)
 16. Irlanda Irlanda (1)
 17. Iraq Iraq (1)
 18. Jordània Jordània (1)
 19. Líban Líban (1)
 20. Països Baixos Països Baixos (1)
 21. Oman Oman (1)
 22. Iemen Iemen (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdel-wahab en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdel-wahab poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdel-wahab és un cognom més freqüent, i en quins països Abdel-wahab és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdel-wahab ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdel-wahab fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdel-wahab.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdel-wahab pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdel-wahab, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdel-wahab o algun dels cognoms similars a Abdel-wahab no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdel-wahab a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdel-wahab diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdelwahab
 2. Abdel wahab
 3. Abdelouahab
 4. Abdul-wahhab
 5. Abdel-wahid
 6. Abdelwahad
 7. Abdulwahab
 8. Abdalwahab
 9. Abd el wahab
 10. Abdel-rahman
 11. Abdel-salam
 12. Abdul-ahad
 13. Abdul-wahid
 14. Abdel-zahra
 15. Abdelwahid
 16. Abdelouahad
 17. Abdelouahhab
 18. Abdelwahed
 19. Abdel wahid
 20. Abdelouhab
 21. Abdeloihab
 22. Abdel sahib
 23. Abdel-fatah
 24. Abdel-lah
 25. Abdel-sattar
 26. Abdelaal
 27. Abdelah
 28. Abdelfatah
 29. Abdelhak
 30. Abdelhay
 31. Abdelilah
 32. Abdeljawad
 33. Abdellah
 34. Abdellahi
 35. Abdelmalak
 36. Abdelouahed
 37. Abdelrahim
 38. Abdelrahman
 39. Abdelraza
 40. Abdelsalam