Cognom AbdeljawadSaber més respecte al cognom Abdeljawad és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdeljawad sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdeljawad.

El cognom Abdeljawad en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdeljawad, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdeljawad és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdeljawad

Veure mapa del cognom Abdeljawad

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdeljawad en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdeljawad, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdeljawad que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdeljawad, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdeljawad. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdeljawad és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdeljawad del món

 1. Saudi Saudita Saudi Saudita (710)
 2. Tunísia Tunísia (177)
 3. Marroc Marroc (136)
 4. Estats Units Estats Units (93)
 5. Egipte Egipte (49)
 6. Sud-àfrica Sud-àfrica (15)
 7. Jordània Jordània (7)
 8. Suècia Suècia (5)
 9. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (4)
 10. Líban Líban (3)
 11. Turquia Turquia (3)
 12. Canadà Canadà (2)
 13. Austràlia Austràlia (1)
 14. Bèlgica Bèlgica (1)
 15. Algèria Algèria (1)
 16. Anglaterra Anglaterra (1)
 17. Irlanda Irlanda (1)
 18. Kuwait Kuwait (1)
 19. Líbia Líbia (1)
 20. Oman Oman (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdeljawad en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdeljawad poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdeljawad és un cognom més freqüent, i en quins països Abdeljawad és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdeljawad. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdeljawad ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abdeljawad tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdeljawad que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abdeljaouad
 2. Abdelwahad
 3. Abdeljalak
 4. Abdeljalal
 5. Abdel gawad
 6. Abdeljabar
 7. Abdelaal
 8. Abdelfatah
 9. Abdelhafid
 10. Abdelhamid
 11. Abdeljaber
 12. Abdelmajid
 13. Abdelmalak
 14. Abdelraza
 15. Abdelsalam
 16. Abdelsayed
 17. Abdelwahab
 18. Abdul-ahad
 19. Abdulahad
 20. Abdeljabbar
 21. Abdeljalil
 22. Abdelmayid
 23. Abdeluahid
 24. Abdelwahid
 25. Abdelhamed
 26. Abdelouahad
 27. Abdelkamal
 28. Abdelwahed
 29. Abdelhalak
 30. Abdeluahed
 31. Abdel aal
 32. Abdel abas
 33. Abdelmagid
 34. Abdellawi
 35. Abdeljaoued
 36. Abdelazid
 37. Abdel-salam
 38. Abdela
 39. Abdelah
 40. Abdelali