Cognom AbdelkazemSaber més respecte al cognom Abdelkazem és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelkazem sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelkazem.

El cognom Abdelkazem en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelkazem, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelkazem és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelkazem

Veure mapa del cognom Abdelkazem

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelkazem en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelkazem, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelkazem que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelkazem, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelkazem. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelkazem és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelkazem del món

 1. Iraq Iraq (26765)
 2. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 3. Kuwait Kuwait (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelkazem en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelkazem poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelkazem és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelkazem és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abdelkazem tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdelkazem que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abdelkader
 2. Abdelkamel
 3. Abdelkarim
 4. Abdelhakem
 5. Abdalkarem
 6. Abdelazeem
 7. Abdelkariem
 8. Abdelaziz
 9. Abdelhakim
 10. Abdelhalim
 11. Abdeljaber
 12. Abdelkerim
 13. Abdelkhalek
 14. Abdelkrim
 15. Abdelmalek
 16. Abdelqader
 17. Abdelrahim
 18. Abdelraza
 19. Abdelsalam
 20. Abdelsayed
 21. Abdulkareem
 22. Abdulkarim
 23. Abdelatef
 24. Abdelkhaleq
 25. Abdellaziz
 26. Abdelhamed
 27. Abdelaaziz
 28. Abdelkamal
 29. Abd el azim
 30. Abdelwahed
 31. Abdelkarin
 32. Abdeladim
 33. Abdelkadir
 34. Abdelazis
 35. Abdelkabir
 36. Abdeluahed
 37. Abdel razek
 38. Abdel dayem
 39. Abdel-kader
 40. Abdulkader