Cognom AbdelrazaSaber més respecte al cognom Abdelraza és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelraza sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelraza.

El cognom Abdelraza en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelraza, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelraza és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelraza

Veure mapa del cognom Abdelraza

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelraza en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelraza, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelraza que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelraza, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelraza. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelraza és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelraza del món

 1. Iraq Iraq (92935)
 2. Kuwait Kuwait (415)
 3. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (30)
 4. Oman Oman (21)
 5. Egipte Egipte (4)
 6. Líban Líban (3)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelraza en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelraza poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelraza és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelraza és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdelraza ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdelraza. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdelraza ha anat patint mutacions.

Discernir si va ser abans el cognom Abdelraza o algun dels cognoms similars a Abdelraza no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdelraza a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdelraza diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdulrazak
 2. Abdelhamza
 3. Abdela
 4. Abdelaal
 5. Abdelah
 6. Abdelali
 7. Abdelaziz
 8. Abdelfatah
 9. Abdelhadi
 10. Abdelhady
 11. Abdelhak
 12. Abdelhay
 13. Abdeljawad
 14. Abdelkazem
 15. Abdella
 16. Abdellah
 17. Abdellahi
 18. Abdellati
 19. Abdelmalak
 20. Abdelnabi
 21. Abdelrahim
 22. Abdelrahman
 23. Abdelsalam
 24. Abdelwahab
 25. Abdulrab
 26. Abdelati
 27. Abdelhai
 28. Abdellaziz
 29. Abdelwahad
 30. Abdelgani
 31. Abdeljalak
 32. Abdelhaq
 33. Abdeljalal
 34. Abdelaaziz
 35. Abdelkamal
 36. Abdelbaki
 37. Abdel sada
 38. Abdelaati
 39. Abdelazis
 40. Abdelaali