Cognom Abdul-salamSaber més respecte al cognom Abdul-salam és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul-salam sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul-salam.

El cognom Abdul-salam en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul-salam, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul-salam és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul-salam

Veure mapa del cognom Abdul-salam

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul-salam en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul-salam, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul-salam que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul-salam, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul-salam. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul-salam és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul-salam del món

 1. Nigèria Nigèria (1393)
 2. Ghana Ghana (346)
 3. Egipte Egipte (122)
 4. Anglaterra Anglaterra (27)
 5. Iraq Iraq (16)
 6. Filipines Filipines (13)
 7. Estats Units Estats Units (5)
 8. Canadà Canadà (3)
 9. Finlàndia Finlàndia (3)
 10. Dinamarca Dinamarca (2)
 11. Bulgària Bulgària (1)
 12. Bahrain Bahrain (1)
 13. Pakistan Pakistan (1)
 14. Qatar Qatar (1)
 15. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)
 16. Singapur Singapur (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul-salam en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul-salam poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul-salam és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul-salam és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdul-salam ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdul-salam. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdul-salam ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdul-salam fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdul-salam.

No tots els cognoms similars al cognom Abdul-salam tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdul-salam que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdul-salam pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdul-salam, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdul-salam o algun dels cognoms similars a Abdul-salam no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdul-salam a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdul-salam diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdel-salam
 2. Abdulsalam
 3. Abdelsalam
 4. Abdul-samad
 5. Abdel salam
 6. Abdul-malak
 7. Abdul-ahad
 8. Abdul-hakim
 9. Abdul-jalil
 10. Abdul-karim
 11. Abdul-rahim
 12. Abdul-sattar
 13. Abdul samad
 14. Abdul-ali
 15. Abdulsatar
 16. Abdul satar
 17. Abdul halim
 18. Abdel-sattar
 19. Abdelhalim
 20. Abdelmalak
 21. Abdul-amir
 22. Abdul-aziz
 23. Abdul-baqi
 24. Abdul-basir
 25. Abdul-ghafar
 26. Abdul-hadi
 27. Abdul-hamid
 28. Abdul-haqq
 29. Abdul-jabbar
 30. Abdul-kareem
 31. Abdul-khaliq
 32. Abdul-majid
 33. Abdul-qadir
 34. Abdul-qayyum
 35. Abdul-rahman
 36. Abdul-rasul
 37. Abdul-raziq
 38. Abdul-razzaq
 39. Abdul-shakur
 40. Abdul-wadud