Cognom Abdelsayed



Saber més respecte al cognom Abdelsayed és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelsayed sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelsayed.

El cognom Abdelsayed en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelsayed, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelsayed és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelsayed

Veure mapa del cognom Abdelsayed

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelsayed en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelsayed, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelsayed que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelsayed, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelsayed. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelsayed és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelsayed del món

 1. Egipte Egipte (4004)
 2. Estats Units Estats Units (347)
 3. Canadà Canadà (77)
 4. Austràlia Austràlia (17)
 5. Alemanya Alemanya (11)
 6. Anglaterra Anglaterra (10)
 7. Itàlia Itàlia (5)
 8. Suècia Suècia (5)
 9. Grècia Grècia (4)
 10. Sudan Sudan (4)
 11. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 12. Països Baixos Països Baixos (2)
 13. Àustria Àustria (1)
 14. Xipre Xipre (1)
 15. Algèria Algèria (1)
 16. França França (1)
 17. Irlanda del Nord Irlanda del Nord (1)
 18. Escòcia Escòcia (1)
 19. Nova Zelanda Nova Zelanda (1)
 20. Filipines Filipines (1)
 21. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelsayed en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelsayed poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelsayed és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelsayed és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdelsayed ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdelsayed fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdelsayed.

No tots els cognoms similars al cognom Abdelsayed tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdelsayed que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abdelsayed o algun dels cognoms similars a Abdelsayed no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdelsayed a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdelsayed diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdulsayed
 2. Abdelmayid
 3. Abdelhamed
 4. Abdelwahed
 5. Abdeluahed
 6. Abdelhafid
 7. Abdelhamid
 8. Abdelhay
 9. Abdeljaber
 10. Abdeljawad
 11. Abdelkader
 12. Abdelkamel
 13. Abdelkazem
 14. Abdelmajid
 15. Abdelmalek
 16. Abdelouahed
 17. Abdelqader
 18. Abdelsalam
 19. Abdullayev
 20. Abdelatef
 21. Abdeluahid
 22. Abdelwahad
 23. Abdelwahid
 24. Abdelhakem
 25. Abdel dayem
 26. Abdullayew
 27. Abdelmagid
 28. Abdeljaoued
 29. Abdelhuahed
 30. Abdelazid
 31. Abdalahe
 32. Abdel-salam
 33. Abdela
 34. Abdelaal
 35. Abdelah
 36. Abdelali
 37. Abdelatif
 38. Abdelaziz
 39. Abdelfatah
 40. Abdelhadi