Cognom AbdelmalakSaber més respecte al cognom Abdelmalak és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelmalak sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelmalak.

El cognom Abdelmalak en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelmalak, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelmalak és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelmalak

Veure mapa del cognom Abdelmalak

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelmalak en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelmalak, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelmalak que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelmalak, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelmalak. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelmalak és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelmalak del món

 1. Egipte Egipte (5339)
 2. Estats Units Estats Units (345)
 3. Saudi Saudita Saudi Saudita (197)
 4. Tunísia Tunísia (88)
 5. Kuwait Kuwait (65)
 6. Canadà Canadà (54)
 7. Anglaterra Anglaterra (21)
 8. Suècia Suècia (16)
 9. Austràlia Austràlia (15)
 10. Grècia Grècia (15)
 11. Marroc Marroc (9)
 12. Espanya Espanya (7)
 13. Algèria Algèria (4)
 14. Qatar Qatar (4)
 15. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 16. Àustria Àustria (2)
 17. França França (2)
 18. Alemanya Alemanya (1)
 19. Hongria Hongria (1)
 20. Itàlia Itàlia (1)
 21. Líban Líban (1)
 22. Nigèria Nigèria (1)
 23. Països Baixos Països Baixos (1)
 24. Noruega Noruega (1)
 25. Filipines Filipines (1)
 26. Rússia Rússia (1)
 27. Sudan Sudan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelmalak en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelmalak poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelmalak és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelmalak és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdelmalak ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Abdelmalak tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdelmalak que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdelmalak pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdelmalak, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdelmalak o algun dels cognoms similars a Abdelmalak no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdelmalak a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdelmalak diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdelmalek
 2. Abdelmalik
 3. Abdalmalak
 4. Abdeljalak
 5. Abdelhalak
 6. Abdelmalack
 7. Abdelmalki
 8. Abdelsalam
 9. Abdulmalik
 10. Abdeljalal
 11. Abdelkhalak
 12. Abdul-malak
 13. Abdelmaula
 14. Abdel-salam
 15. Abdelaal
 16. Abdelali
 17. Abdelfatah
 18. Abdelhak
 19. Abdelhalim
 20. Abdelilah
 21. Abdeljawad
 22. Abdelkhalek
 23. Abdella
 24. Abdellah
 25. Abdelmajid
 26. Abdelmanje
 27. Abdelmoula
 28. Abdelraza
 29. Abdelwahab
 30. Abdelelah
 31. Abdelkhalik
 32. Abdelillah
 33. Abdelhilah
 34. Abdeljalil
 35. Abdelmayid
 36. Abdelwahad
 37. Abdelkamal
 38. Abdel salam
 39. Abdellilah
 40. Abdelaali