Cognom AbdeljalalSaber més respecte al cognom Abdeljalal és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdeljalal sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdeljalal.

El cognom Abdeljalal en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdeljalal, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdeljalal és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdeljalal

Veure mapa del cognom Abdeljalal

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdeljalal en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdeljalal, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdeljalal que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdeljalal, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdeljalal. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdeljalal és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdeljalal del món

 1. Marroc Marroc (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdeljalal en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdeljalal poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdeljalal és un cognom més freqüent, i en quins països Abdeljalal és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdeljalal. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdeljalal ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdeljalal fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdeljalal.

No tots els cognoms similars al cognom Abdeljalal tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdeljalal que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdeljalal pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdeljalal, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdeljalal o algun dels cognoms similars a Abdeljalal no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdeljalal a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdeljalal diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdeljalil
 2. Abdeljalak
 3. Abdelaal
 4. Abdeljawad
 5. Abdelmalak
 6. Abdelsalam
 7. Abdeldjalil
 8. Abdelkamal
 9. Abdelhalak
 10. Abdel aal
 11. Abdeljabar
 12. Abdel-salam
 13. Abdelali
 14. Abdelfatah
 15. Abdelhalim
 16. Abdelilah
 17. Abdeljaber
 18. Abdelkamel
 19. Abdella
 20. Abdellah
 21. Abdelmalek
 22. Abdelmalik
 23. Abdelmalki
 24. Abdelraza
 25. Abdelwahab
 26. Abdul-jalil
 27. Abdelelah
 28. Abdeljabbar
 29. Abdeljaouad
 30. Abdelillah
 31. Abdelhilah
 32. Abdalmalak
 33. Abdelwahad
 34. Abdelkhalak
 35. Abdel salam
 36. Abdul jalil
 37. Abdellilah
 38. Abdelaali
 39. Abdellali
 40. Abdulsalam