Cognom AbdelkhalakSaber més respecte al cognom Abdelkhalak és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelkhalak sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelkhalak.

El cognom Abdelkhalak en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelkhalak, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelkhalak és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelkhalak

Veure mapa del cognom Abdelkhalak

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelkhalak en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelkhalak, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelkhalak que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelkhalak, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelkhalak. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelkhalak és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelkhalak del món

 1. Marroc Marroc (9)
 2. Iemen Iemen (9)
 3. Algèria Algèria (4)
 4. Bèlgica Bèlgica (2)
 5. Brasil Brasil (2)
 6. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 7. França França (1)
 8. Iraq Iraq (1)
 9. Països Baixos Països Baixos (1)
 10. Tunísia Tunísia (1)
 11. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelkhalak en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelkhalak poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelkhalak és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelkhalak és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdelkhalak ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdelkhalak. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdelkhalak ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdelkhalak fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdelkhalak.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdelkhalak pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdelkhalak, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdelkhalak o algun dels cognoms similars a Abdelkhalak no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdelkhalak a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdelkhalak diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdelkhalek
 2. Abdelkhalik
 3. Abdelhalak
 4. Abdelmalak
 5. Abdelkhaleq
 6. Abdeljalak
 7. Abdel-salam
 8. Abdelhak
 9. Abdelhalim
 10. Abdelmalek
 11. Abdelmalik
 12. Abdelsalam
 13. Abdulkhalil
 14. Abdelhilah
 15. Abdalmalak
 16. Abdeljalal
 17. Abdelkamal
 18. Abdel salam
 19. Abdel halim
 20. Abdul-malak
 21. Abdelmalack
 22. Abdelaal
 23. Abdelali
 24. Abdelfatah
 25. Abdelghani
 26. Abdelhadi
 27. Abdelhady
 28. Abdelhafid
 29. Abdelhakim
 30. Abdelhamid
 31. Abdelhay
 32. Abdelilah
 33. Abdeljawad
 34. Abdelkader
 35. Abdelkamel
 36. Abdelkarim
 37. Abdelkazem
 38. Abdella
 39. Abdellah
 40. Abdelmalki