Cognom AbdlaouiSaber més respecte al cognom Abdlaoui és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdlaoui sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdlaoui.

El cognom Abdlaoui en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdlaoui, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdlaoui és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdlaoui

Veure mapa del cognom Abdlaoui

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdlaoui en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdlaoui, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdlaoui que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdlaoui, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdlaoui. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdlaoui és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdlaoui del món

 1. Marroc Marroc (239)
 2. Algèria Algèria (8)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdlaoui en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdlaoui poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdlaoui és un cognom més freqüent, i en quins països Abdlaoui és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdlaoui. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdlaoui ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdlaoui fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdlaoui.

No tots els cognoms similars al cognom Abdlaoui tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdlaoui que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abdlaoui o algun dels cognoms similars a Abdlaoui no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdlaoui a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdlaoui diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdelaoui
 2. Abdallaoui
 3. Abdellaoui
 4. Abdelloui
 5. Abdalahi
 6. Abdali
 7. Abdelali
 8. Abdellouli
 9. Abdelnour
 10. Abdoul
 11. Abdulahi
 12. Abdulai
 13. Abdularuf
 14. Abdelati
 15. Abdelaati
 16. Abdelaali
 17. Abdoli
 18. Abdelahi
 19. Abdelraouf
 20. Abdulahu
 21. Abdala
 22. Abdalahe
 23. Abdalla
 24. Abdallahi
 25. Abdela
 26. Abdelaal
 27. Abdelah
 28. Abdelatif
 29. Abdelaziz
 30. Abdelhadi
 31. Abdellahi
 32. Abdellati
 33. Abdelli
 34. Abdelmalki
 35. Abdelmoula
 36. Abdelmoumni
 37. Abdelnabi
 38. Abdillahi
 39. Abdola
 40. Abdollahi