Cognom AbdelaaliSaber més respecte al cognom Abdelaali és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelaali sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelaali.

El cognom Abdelaali en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelaali, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelaali és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelaali

Veure mapa del cognom Abdelaali

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelaali en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelaali, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelaali que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelaali, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelaali. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelaali és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelaali del món

 1. Marroc Marroc (545)
 2. Algèria Algèria (82)
 3. Espanya Espanya (10)
 4. Tunísia Tunísia (8)
 5. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 6. Irlanda Irlanda (1)
 7. Índia Índia (1)
 8. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelaali en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelaali poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelaali és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelaali és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abdelaali tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdelaali que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abdelaal
 2. Abdelali
 3. Abdelaati
 4. Abdellali
 5. Abdelhadi
 6. Abdelhalim
 7. Abdellahi
 8. Abdellati
 9. Abdelli
 10. Abdelmalik
 11. Abdelmalki
 12. Abdelnabi
 13. Abdelati
 14. Abdeljalil
 15. Abdelhai
 16. Abdelgani
 17. Abdelaaziz
 18. Abdelbaki
 19. Abdul-ali
 20. Abdelahi
 21. Abdel aal
 22. Abdelbari
 23. Abdelaoui
 24. Abdellawi
 25. Abdalahi
 26. Abdali
 27. Abdallahi
 28. Abdela
 29. Abdelah
 30. Abdelatif
 31. Abdelaziz
 32. Abdelghani
 33. Abdelhady
 34. Abdelhafid
 35. Abdelhak
 36. Abdelhakim
 37. Abdelhamid
 38. Abdelhay
 39. Abdelkarim
 40. Abdella