Cognom AbdallahiSaber més respecte al cognom Abdallahi és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdallahi sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdallahi.

El cognom Abdallahi en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdallahi, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdallahi és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdallahi

Veure mapa del cognom Abdallahi

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdallahi en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdallahi, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdallahi que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdallahi, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdallahi. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdallahi és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdallahi del món

 1. Mauritània Mauritània (11060)
 2. Somàlia Somàlia (441)
 3. Nigèria Nigèria (306)
 4. Djibouti Djibouti (150)
 5. França França (120)
 6. Algèria Algèria (118)
 7. Níger Níger (60)
 8. Espanya Espanya (24)
 9. Estats Units Estats Units (18)
 10. Egipte Egipte (4)
 11. Marroc Marroc (4)
 12. Mali Mali (4)
 13. Suècia Suècia (4)
 14. Burkina Faso Burkina Faso (3)
 15. Camerun Camerun (2)
 16. Síria Síria (1)
 17. Tailàndia Tailàndia (1)
 18. Uganda Uganda (1)
 19. Brasil Brasil (1)
 20. Canadà Canadà (1)
 21. Suïssa Suïssa (1)
 22. Costa d Costa d'Ivori (1)
 23. Etiòpia Etiòpia (1)
 24. Anglaterra Anglaterra (1)
 25. Grècia Grècia (1)
 26. Guinea Bissau Guinea Bissau (1)
 27. Iran Iran (1)
 28. Kenya Kenya (1)
 29. Portugal Portugal (1)
 30. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)
 31. Sudan Sudan (1)
 32. Senegal Senegal (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdallahi en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdallahi poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdallahi és un cognom més freqüent, i en quins països Abdallahi és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdallahi ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdallahi. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdallahi ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdallahi pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdallahi, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdallahi o algun dels cognoms similars a Abdallahi no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdallahi a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdallahi diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdalahi
 2. Abdallah
 3. Abdellahi
 4. Abdillahi
 5. Abdollahi
 6. Abdullahi
 7. Abd-allah
 8. Abdalahe
 9. Abdalla
 10. Abdallaoui
 11. Abdellah
 12. Abdellati
 13. Abdillah
 14. Abdulahi
 15. Abdullah
 16. Abdullahu
 17. Abdollah
 18. Abdoulahi
 19. Abdalah
 20. Abduallah
 21. Abd allah
 22. Abdellali
 23. Abdalaah
 24. Abdoullahi
 25. Avdullahi
 26. Abdelahi
 27. Abdalnabi
 28. Abdeallah
 29. Abdellawi
 30. Abdala
 31. Abdali
 32. Abdelah
 33. Abdelali
 34. Abdelhadi
 35. Abdelilah
 36. Abdella
 37. Abdellaoui
 38. Abdellatif
 39. Abdelli
 40. Abdelnabi