Cognom AbdelaouiSaber més respecte al cognom Abdelaoui és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelaoui sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelaoui.

El cognom Abdelaoui en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelaoui, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelaoui és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelaoui

Veure mapa del cognom Abdelaoui

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelaoui en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelaoui, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelaoui que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelaoui, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelaoui. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelaoui és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelaoui del món

 1. Algèria Algèria (4946)
 2. Marroc Marroc (886)
 3. Bèlgica Bèlgica (51)
 4. Espanya Espanya (15)
 5. Anglaterra Anglaterra (5)
 6. Canadà Canadà (4)
 7. França França (3)
 8. Alemanya Alemanya (1)
 9. Països Baixos Països Baixos (1)
 10. Suècia Suècia (1)
 11. Tunísia Tunísia (1)
 12. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelaoui en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelaoui poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelaoui és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelaoui és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdelaoui ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdelaoui fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdelaoui.

Discernir si va ser abans el cognom Abdelaoui o algun dels cognoms similars a Abdelaoui no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdelaoui a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdelaoui diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdellaoui
 2. Abdelloui
 3. Abdlaoui
 4. Abdallaoui
 5. Abdelali
 6. Abdellouli
 7. Abdelnour
 8. Abdelati
 9. Abdelaati
 10. Abdelaali
 11. Abdelahi
 12. Abdelraouf
 13. Abdalahi
 14. Abdela
 15. Abdelaal
 16. Abdelah
 17. Abdelatif
 18. Abdelaziz
 19. Abdelhadi
 20. Abdellahi
 21. Abdellati
 22. Abdelli
 23. Abdelmalki
 24. Abdelmoula
 25. Abdelmoumni
 26. Abdelnabi
 27. Abdulahi
 28. Abdulai
 29. Abdularuf
 30. Abdelatef
 31. Abdeljaouad
 32. Abdelhai
 33. Abdelouafi
 34. Abdelmonim
 35. Abdelgani
 36. Abdelasis
 37. Abdelaaziz
 38. Abdelbaki
 39. Abdeladim
 40. Abdelakrim