Cognom AbdelaatiSaber més respecte al cognom Abdelaati és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelaati sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelaati.

El cognom Abdelaati en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelaati, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelaati és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelaati

Veure mapa del cognom Abdelaati

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelaati en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelaati, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelaati que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelaati, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelaati. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelaati és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelaati del món

 1. Marroc Marroc (136)
 2. Tunísia Tunísia (4)
 3. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 4. Tailàndia Tailàndia (2)
 5. Estats Units Estats Units (2)
 6. Costa d Costa d'Ivori (1)
 7. Alemanya Alemanya (1)
 8. Anglaterra Anglaterra (1)
 9. Qatar Qatar (1)
 10. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)
 11. Sudan Sudan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelaati en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelaati poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelaati és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelaati és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdelaati ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdelaati. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdelaati ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdelaati fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdelaati.

No tots els cognoms similars al cognom Abdelaati tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdelaati que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abdellati
 2. Abdelati
 3. Abdelaali
 4. Abdelaal
 5. Abdelali
 6. Abdelatif
 7. Abdelhadi
 8. Abdellahi
 9. Abdellatif
 10. Abdelnabi
 11. Abdelhai
 12. Abdelgani
 13. Abdelaaziz
 14. Abdelbaki
 15. Abdellali
 16. Abdelahi
 17. Abdelbari
 18. Abdelaoui
 19. Abdellawi
 20. Abdalahi
 21. Abdallahi
 22. Abdela
 23. Abdelah
 24. Abdelaziz
 25. Abdelfatah
 26. Abdelghani
 27. Abdelhady
 28. Abdelhafid
 29. Abdelhak
 30. Abdelhakim
 31. Abdelhalim
 32. Abdelhamid
 33. Abdelhay
 34. Abdelkarim
 35. Abdella
 36. Abdellah
 37. Abdellaoui
 38. Abdelli
 39. Abdelmajid
 40. Abdelmalik