Cognom AbdellouiSaber més respecte al cognom Abdelloui és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelloui sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelloui.

El cognom Abdelloui en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelloui, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelloui és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelloui

Veure mapa del cognom Abdelloui

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelloui en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelloui, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelloui que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelloui, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelloui. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelloui és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelloui del món

 1. Algèria Algèria (4)
 2. Estats Units Estats Units (3)
 3. Suïssa Suïssa (1)
 4. Iraq Iraq (1)
 5. Marroc Marroc (1)
 6. Països Baixos Països Baixos (1)
 7. Tunísia Tunísia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelloui en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelloui poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelloui és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelloui és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdelloui ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdelloui. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdelloui ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdelloui fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdelloui.

No tots els cognoms similars al cognom Abdelloui tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdelloui que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abdellaoui
 2. Abdellouli
 3. Abdelaoui
 4. Abdallaoui
 5. Abdellahi
 6. Abdellati
 7. Abdelli
 8. Abdelnour
 9. Abdellali
 10. Abdellawi
 11. Abdlaoui
 12. Abdallahi
 13. Abdelali
 14. Abdelhadi
 15. Abdella
 16. Abdellah
 17. Abdellatif
 18. Abdelmoula
 19. Abdelmoumni
 20. Abdelnabi
 21. Abdillahi
 22. Abdollahi
 23. Abdullahi
 24. Abdulloev
 25. Abdelati
 26. Abdelhai
 27. Abdelouafi
 28. Abdellaziz
 29. Abdelmonim
 30. Abdelgani
 31. Abdelbaki
 32. Abdelaati
 33. Abdelmounim
 34. Abdelaali
 35. Abdelahi
 36. Abdelhedi
 37. Abdelkefi
 38. Abdelraouf
 39. Abdelbari
 40. Abdeli