Cognom AbbedouSaber més respecte al cognom Abbedou és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbedou sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbedou.

El cognom Abbedou en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbedou, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbedou és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbedou

Veure mapa del cognom Abbedou

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbedou en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbedou, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbedou que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbedou, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbedou. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbedou és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbedou del món

 1. Algèria Algèria (822)
 2. Suècia Suècia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbedou en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbedou poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbedou és un cognom més freqüent, i en quins països Abbedou és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abbedou. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abbedou ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abbedou fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abbedou.

No tots els cognoms similars al cognom Abbedou tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abbedou que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abbedou pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abbedou, com podem comprovar.

 1. Abdou
 2. Aboudou
 3. Abbado
 4. Abeidou
 5. Abeddou
 6. Abbad
 7. Abbadi
 8. Abbadie
 9. Abbatoy
 10. Abbett
 11. Abbot
 12. Abboud
 13. Abdo
 14. Abdoo
 15. Abdouh
 16. Abdow
 17. Abdu
 18. Abed
 19. Abedi
 20. Aabed
 21. Aabedi
 22. Abeed
 23. Abbud
 24. Abdiu
 25. Abied
 26. Abbade
 27. Apedo
 28. Abbet
 29. Aabid
 30. Aabida
 31. Aabidi
 32. Aaboud
 33. Aafedt
 34. Abad
 35. Abada
 36. Abade
 37. Abadi
 38. Abadia
 39. Abadie
 40. Abadio