Cognom AbeidallaSaber més respecte al cognom Abeidalla és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abeidalla sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abeidalla.

El cognom Abeidalla en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abeidalla, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abeidalla és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abeidalla

Veure mapa del cognom Abeidalla

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abeidalla en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abeidalla, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abeidalla que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abeidalla, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abeidalla. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abeidalla és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abeidalla del món

 1. Mauritània Mauritània (2671)
 2. Senegal Senegal (1)
 3. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abeidalla en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abeidalla poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abeidalla és un cognom més freqüent, i en quins països Abeidalla és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abeidalla. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abeidalla ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abeidalla fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abeidalla.

No tots els cognoms similars al cognom Abeidalla tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abeidalla que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abeidalla pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abeidalla, com podem comprovar.

 1. Abeidella
 2. Abeidallah
 3. Abdalla
 4. Abadilla
 5. Abdala
 6. Abdallah
 7. Abdella
 8. Abdilla
 9. Abdulla
 10. Abedillo
 11. Abidal
 12. Abdall
 13. Abidali
 14. Abidaly
 15. Abdylla
 16. Abidelli
 17. Abadal
 18. Abadalalh
 19. Abd-allah
 20. Abdali
 21. Abdallahi
 22. Abdela
 23. Abdellah
 24. Abdelli
 25. Abdill
 26. Abdillah
 27. Abdille
 28. Abdola
 29. Abdula
 30. Abdullah
 31. Abdulle
 32. Abedul
 33. Avedillo
 34. Abdollah
 35. Abdalah
 36. Abdaly
 37. Abduallah
 38. Abd allah
 39. Abdal
 40. Abdullha