Cognom AbatielloSaber més respecte al cognom Abatiello és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abatiello sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abatiello.

El cognom Abatiello en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abatiello, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abatiello és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abatiello

Veure mapa del cognom Abatiello

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abatiello en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abatiello, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abatiello que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abatiello, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abatiello. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abatiello és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abatiello del món

 1. Itàlia Itàlia (122)
 2. Estats Units Estats Units (112)
 3. Tailàndia Tailàndia (4)
 4. Argentina Argentina (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abatiello en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abatiello poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abatiello és un cognom més freqüent, i en quins països Abatiello és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abatiello pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abatiello, com podem comprovar.

 1. Abbatiello
 2. Abatelli
 3. Abadillo
 4. Abadilla
 5. Abedillo
 6. Avitello
 7. Abethell
 8. Abatal
 9. Abdella
 10. Abdelli
 11. Abdill
 12. Abdilla
 13. Abdille
 14. Avedillo
 15. Abdiel
 16. Abeidella
 17. Abetel
 18. Abidelli
 19. Abadal
 20. Abadalalh
 21. Abdalla
 22. Abdel
 23. Abdela
 24. Abdelah
 25. Abdelali
 26. Abdellah
 27. Abdillah
 28. Abdulla
 29. Abdulle
 30. Abodeely
 31. Abdelelah
 32. Abdil
 33. Abidal
 34. Abdall
 35. Abidali
 36. Abidaly
 37. Abdiwali
 38. Abou diallo
 39. Abeidalla
 40. Abdhulla