Cognom AbeidellaSaber més respecte al cognom Abeidella és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abeidella sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abeidella.

El cognom Abeidella en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abeidella, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abeidella és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abeidella

Veure mapa del cognom Abeidella

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abeidella en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abeidella, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abeidella que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abeidella, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abeidella. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abeidella és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abeidella del món

 1. Mauritània Mauritània (897)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abeidella en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abeidella poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abeidella és un cognom més freqüent, i en quins països Abeidella és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abeidella ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abeidella. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abeidella ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abeidella fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abeidella.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abeidella pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abeidella, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abeidella o algun dels cognoms similars a Abeidella no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abeidella a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abeidella diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abeidalla
 2. Abdella
 3. Abeidallah
 4. Abidelli
 5. Abadilla
 6. Abdalla
 7. Abdela
 8. Abdellah
 9. Abdelli
 10. Abdilla
 11. Abdulla
 12. Abedillo
 13. Abdylla
 14. Abethell
 15. Abatelli
 16. Abdala
 17. Abdallah
 18. Abdel
 19. Abdelaal
 20. Abdelah
 21. Abdelali
 22. Abdelhak
 23. Abdelhay
 24. Abdelilah
 25. Abdellahi
 26. Abdellati
 27. Abdill
 28. Abdillah
 29. Abdille
 30. Abdola
 31. Abdula
 32. Abdullah
 33. Abdulle
 34. Abedul
 35. Abodeely
 36. Avedillo
 37. Abdollah
 38. Abdelelah
 39. Abdiel
 40. Abdelhai