Cognom AbdhullaSaber més respecte al cognom Abdhulla és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdhulla sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdhulla.

El cognom Abdhulla en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdhulla, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdhulla és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdhulla

Veure mapa del cognom Abdhulla

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdhulla en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdhulla, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdhulla que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdhulla, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdhulla. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdhulla és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdhulla del món

 1. Índia Índia (97)
 2. Maldives Maldives (55)
 3. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (11)
 4. Pakistan Pakistan (4)
 5. Bangla Desh Bangla Desh (1)
 6. Sri Lanka Sri Lanka (1)
 7. Nigèria Nigèria (1)
 8. Oman Oman (1)
 9. Filipines Filipines (1)
 10. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdhulla en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdhulla poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdhulla és un cognom més freqüent, i en quins països Abdhulla és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdhulla ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdhulla. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdhulla ha anat patint mutacions.

Discernir si va ser abans el cognom Abdhulla o algun dels cognoms similars a Abdhulla no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdhulla a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdhulla diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdulla
 2. Abdalla
 3. Abdella
 4. Abdilla
 5. Abdula
 6. Abdullah
 7. Abdulle
 8. Abdoullah
 9. Abdullha
 10. Abdoula
 11. Abdylla
 12. Abdull
 13. Abadilla
 14. Abd-allah
 15. Abdala
 16. Abdallah
 17. Abdela
 18. Abdellah
 19. Abdelli
 20. Abdill
 21. Abdillah
 22. Abdille
 23. Abdola
 24. Abdoul
 25. Abdul
 26. Abdulah
 27. Abdulai
 28. Abdullahi
 29. Abdullahu
 30. Abdulrab
 31. Abdollah
 32. Abdullaev
 33. Abdoulie
 34. Abduallah
 35. Abd allah
 36. Aabdullah
 37. Abdulian
 38. Abdall
 39. Abdulov
 40. Abdulova