Cognom AbdullhaSaber més respecte al cognom Abdullha és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdullha sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdullha.

El cognom Abdullha en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdullha, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdullha és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdullha

Veure mapa del cognom Abdullha

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdullha en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdullha, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdullha que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdullha, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdullha. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdullha és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdullha del món

 1. Bangla Desh Bangla Desh (631)
 2. Pakistan Pakistan (353)
 3. Índia Índia (209)
 4. Saudi Saudita Saudi Saudita (159)
 5. Nigèria Nigèria (40)
 6. Iraq Iraq (21)
 7. Sud-àfrica Sud-àfrica (19)
 8. Qatar Qatar (9)
 9. Estats Units Estats Units (5)
 10. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (4)
 11. Malàisia Malàisia (4)
 12. Filipines Filipines (4)
 13. Suècia Suècia (4)
 14. Oman Oman (3)
 15. Iemen Iemen (3)
 16. Canadà Canadà (2)
 17. Anglaterra Anglaterra (2)
 18. Djibouti Djibouti (1)
 19. Gal·les Gal·les (1)
 20. Kenya Kenya (1)
 21. Líbia Líbia (1)
 22. Maldives Maldives (1)
 23. Noruega Noruega (1)
 24. Sudan Sudan (1)
 25. Tailàndia Tailàndia (1)
 26. Turquia Turquia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdullha en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdullha poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdullha és un cognom més freqüent, i en quins països Abdullha és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdullha ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdullha. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdullha ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abdullha tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdullha que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdullha pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdullha, com podem comprovar.

 1. Abdulla
 2. Abdalla
 3. Abdella
 4. Abdilla
 5. Abdula
 6. Abdulah
 7. Abdulahad
 8. Abdulahi
 9. Abdullah
 10. Abdullahi
 11. Abdullahu
 12. Abdulle
 13. Abdulova
 14. Abdhulla
 15. Abdul haq
 16. Abdulahu
 17. Abdylla
 18. Abdull
 19. Abadilla
 20. Abdala
 21. Abdalahe
 22. Abdalahi
 23. Abdallah
 24. Abdallahi
 25. Abdela
 26. Abdelah
 27. Abdelhak
 28. Abdelhay
 29. Abdellah
 30. Abdellahi
 31. Abdelli
 32. Abdill
 33. Abdillah
 34. Abdillahi
 35. Abdille
 36. Abdola
 37. Abdollahi
 38. Abdul
 39. Abdul-ahad
 40. Abdul-hadi