Cognom AbalémSaber més respecte al cognom Abalém és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abalém sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abalém.

El cognom Abalém en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abalém, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abalém és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abalém

Veure mapa del cognom Abalém

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abalém en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abalém, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abalém que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abalém, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abalém. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abalém és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abalém del món

 1. Brasil Brasil (3)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abalém en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abalém poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abalém és un cognom més freqüent, i en quins països Abalém és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abalém. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abalém ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abalém fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abalém.

No tots els cognoms similars al cognom Abalém tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abalém que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abalem
 2. Abalon
 3. Abellam
 4. Abalain
 5. Abelan
 6. Abelin
 7. Abeline
 8. Abeling
 9. Abelino
 10. Abellan
 11. Abellon
 12. Abelman
 13. Abeln
 14. Abelon
 15. Abelyn
 16. Abillon
 17. Abilon
 18. Ablain
 19. Ablan
 20. Ablanc
 21. Abland
 22. Ablang
 23. Ablin
 24. Abling
 25. Abolina
 26. Abolins
 27. Avallon
 28. Avalon
 29. Avalone
 30. Abelina
 31. Avalyan
 32. Abelyan
 33. Abolnik
 34. Ablana
 35. Avalin
 36. Abelma
 37. Avalini
 38. Abelen
 39. Apalmo
 40. Abelenda