Cognom AbbatiniSaber més respecte al cognom Abbatini és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbatini sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbatini.

El cognom Abbatini en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbatini, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbatini és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbatini

Veure mapa del cognom Abbatini

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbatini en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbatini, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbatini que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbatini, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbatini. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbatini és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbatini del món

 1. Itàlia Itàlia (217)
 2. Índia Índia (96)
 3. Grècia Grècia (1)
 4. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbatini en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbatini poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbatini és un cognom més freqüent, i en quins països Abbatini és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abbatini ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Abbatini tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abbatini que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abbatini pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abbatini, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abbatini o algun dels cognoms similars a Abbatini no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abbatini a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abbatini diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abatini
 2. Abetini
 3. Abadin
 4. Abutin
 5. Abbedin
 6. Abedini
 7. Abtin
 8. Apatino
 9. Abaden
 10. Abadiano
 11. Abdin
 12. Abdouni
 13. Abedin
 14. Abidin
 15. Abidine
 16. Avadani
 17. Abitan
 18. Abittan
 19. Abadonio
 20. Abtan
 21. Apatang
 22. Abdan
 23. Abdane
 24. Abdine
 25. Abaitanci
 26. Abadinas
 27. Abutan
 28. Abadam
 29. Abdeen
 30. Abden
 31. Abdena
 32. Abdenbi
 33. Abdinga
 34. Abdon
 35. Abdoun
 36. Abdoune
 37. Abiodun
 38. Afton
 39. Apton
 40. Avadanei