Cognom AbdouniSaber més respecte al cognom Abdouni és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdouni sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdouni.

El cognom Abdouni en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdouni, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdouni és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdouni

Veure mapa del cognom Abdouni

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdouni en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdouni, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdouni que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdouni, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdouni. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdouni és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdouni del món

 1. Algèria Algèria (5504)
 2. Marroc Marroc (1771)
 3. Brasil Brasil (337)
 4. Saudi Saudita Saudi Saudita (237)
 5. França França (168)
 6. Estats Units Estats Units (55)
 7. Bèlgica Bèlgica (54)
 8. Espanya Espanya (32)
 9. Països Baixos Països Baixos (21)
 10. Líban Líban (10)
 11. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (6)
 12. Canadà Canadà (4)
 13. Síria Síria (4)
 14. República Txeca República Txeca (3)
 15. Noruega Noruega (3)
 16. Austràlia Austràlia (2)
 17. Anglaterra Anglaterra (2)
 18. Itàlia Itàlia (2)
 19. Afganistan Afganistan (1)
 20. Alemanya Alemanya (1)
 21. Dinamarca Dinamarca (1)
 22. Egipte Egipte (1)
 23. Qatar Qatar (1)
 24. Rússia Rússia (1)
 25. Suècia Suècia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdouni en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdouni poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdouni és un cognom més freqüent, i en quins països Abdouni és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdouni. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdouni ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdouni pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdouni, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdouni o algun dels cognoms similars a Abdouni no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdouni a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdouni diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdoun
 2. Abdoune
 3. Abdon
 4. Abdona
 5. Abdony
 6. Abdeen
 7. Abden
 8. Abdena
 9. Abdenbi
 10. Abdin
 11. Abiodun
 12. Abadonio
 13. Abetini
 14. Abiodoun
 15. Abedini
 16. Abdan
 17. Abdane
 18. Abdine
 19. Abatini
 20. Abdom
 21. Abaden
 22. Abadiano
 23. Abadin
 24. Abdennebi
 25. Abdinga
 26. Abedin
 27. Abidin
 28. Abidine
 29. Abutin
 30. Afton
 31. Apton
 32. Avadani
 33. Avedon
 34. Abdenour
 35. Abdenaji
 36. Abdennaim
 37. Abdenabi
 38. Abitan
 39. Abdennabi
 40. Abdennaji