Cognom AbdinovSaber més respecte al cognom Abdinov és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdinov sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdinov.

El cognom Abdinov en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdinov, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdinov és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdinov

Veure mapa del cognom Abdinov

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdinov en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdinov, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdinov que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdinov, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdinov. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdinov és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdinov del món

 1. Azerbaijan Azerbaijan (1261)
 2. Rússia Rússia (219)
 3. Kazakhstan Kazakhstan (84)
 4. Kirguizistan Kirguizistan (31)
 5. Turkmenistan Turkmenistan (9)
 6. Uzbekistan Uzbekistan (9)
 7. Geòrgia Geòrgia (3)
 8. Turquia Turquia (3)
 9. Bulgària Bulgària (1)
 10. Bielorússia Bielorússia (1)
 11. Xina Xina (1)
 12. Anglaterra Anglaterra (1)
 13. Macedònia Macedònia (1)
 14. Suècia Suècia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdinov en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdinov poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdinov és un cognom més freqüent, i en quins països Abdinov és un cognom insòlit o inexistent.

Discernir si va ser abans el cognom Abdinov o algun dels cognoms similars a Abdinov no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdinov a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdinov diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdinova
 2. Abdin
 3. Abdinga
 4. Abdinoor
 5. Abdine
 6. Abadiano
 7. Abadin
 8. Abden
 9. Abdena
 10. Abdenbi
 11. Abdon
 12. Abedin
 13. Abidin
 14. Abidine
 15. Abdenour
 16. Abdona
 17. Abdenur
 18. Abedini
 19. Abdan
 20. Abedinaj
 21. Abdony
 22. Abdane
 23. Abtin
 24. Abadinas
 25. Abdanur
 26. Abdom
 27. Abaden
 28. Abdeen
 29. Abdennour
 30. Abdinasir
 31. Abdoun
 32. Abdoune
 33. Abdouni
 34. Abutin
 35. Abdenaji
 36. Abdenabi
 37. Abitan
 38. Abadonio
 39. Abetini
 40. Abuden