Cognom AbdouneSaber més respecte al cognom Abdoune és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdoune sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdoune.

El cognom Abdoune en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdoune, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdoune és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdoune

Veure mapa del cognom Abdoune

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdoune en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdoune, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdoune que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdoune, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdoune. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdoune és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdoune del món

 1. Algèria Algèria (5116)
 2. Marroc Marroc (1056)
 3. França França (37)
 4. Mauritània Mauritània (33)
 5. Espanya Espanya (14)
 6. Níger Níger (7)
 7. Canadà Canadà (5)
 8. Finlàndia Finlàndia (3)
 9. Brasil Brasil (2)
 10. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 11. República Txeca República Txeca (1)
 12. Egipte Egipte (1)
 13. Anglaterra Anglaterra (1)
 14. Itàlia Itàlia (1)
 15. Líban Líban (1)
 16. Mònaco Mònaco (1)
 17. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdoune en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdoune poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdoune és un cognom més freqüent, i en quins països Abdoune és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abdoune tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdoune que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdoune pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdoune, com podem comprovar.

 1. Abdoun
 2. Abdouni
 3. Abdon
 4. Abdona
 5. Abdony
 6. Abdane
 7. Abdine
 8. Abdeen
 9. Abden
 10. Abdena
 11. Abdin
 12. Abidine
 13. Abiodun
 14. Abiodoun
 15. Abdan
 16. Abdom
 17. Abaden
 18. Abadiano
 19. Abadin
 20. Abdenbi
 21. Abdennebi
 22. Abdinga
 23. Abedin
 24. Abidin
 25. Abutin
 26. Afton
 27. Apton
 28. Avedon
 29. Abdenour
 30. Abitan
 31. Abdenur
 32. Abadonio
 33. Abetini
 34. Abuden
 35. Abdinov
 36. Abeidna
 37. Abedini
 38. Avdoyan
 39. Abtan
 40. Abtin