Cognom AbdelouafiSaber més respecte al cognom Abdelouafi és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelouafi sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelouafi.

El cognom Abdelouafi en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelouafi, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelouafi és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelouafi

Veure mapa del cognom Abdelouafi

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelouafi en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelouafi, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelouafi que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelouafi, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelouafi. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelouafi és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelouafi del món

 1. Marroc Marroc (1193)
 2. Algèria Algèria (4)
 3. Bèlgica Bèlgica (2)
 4. Canadà Canadà (1)
 5. Alemanya Alemanya (1)
 6. Guinea Guinea (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelouafi en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelouafi poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelouafi és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelouafi és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdelouafi. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdelouafi ha anat patint mutacions.

Discernir si va ser abans el cognom Abdelouafi o algun dels cognoms similars a Abdelouafi no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdelouafi a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdelouafi diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdelouahd
 2. Abdelouahid
 3. Abdelali
 4. Abdelghani
 5. Abdelhadi
 6. Abdelhafid
 7. Abdellahi
 8. Abdellati
 9. Abdellouli
 10. Abdelmoumni
 11. Abdelnabi
 12. Abdelouahab
 13. Abdelouahed
 14. Abdel-hadi
 15. Abdelati
 16. Abdelhai
 17. Abdeluahid
 18. Abdelgani
 19. Abdelouahad
 20. Abdelbaki
 21. Abdel hadi
 22. Abdelaati
 23. Abdelouhab
 24. Abdelaali
 25. Abdellali
 26. Abdelahi
 27. Abdel nabi
 28. Abdel baki
 29. Abdelkefi
 30. Abdelloui
 31. Abdelrhani
 32. Abdelbari
 33. Abdelaoui
 34. Abdellawi
 35. Abdalahi
 36. Abdallahi
 37. Abdela
 38. Abdelaal
 39. Abdelah
 40. Abdelatif