Cognom AbdulmuminiSaber més respecte al cognom Abdulmumini és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdulmumini sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdulmumini.

El cognom Abdulmumini en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdulmumini, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdulmumini és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdulmumini

Veure mapa del cognom Abdulmumini

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdulmumini en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdulmumini, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdulmumini que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdulmumini, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdulmumini. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdulmumini és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdulmumini del món

 1. Nigèria Nigèria (32897)
 2. Camerun Camerun (37)
 3. Anglaterra Anglaterra (3)
 4. Egipte Egipte (1)
 5. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdulmumini en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdulmumini poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdulmumini és un cognom més freqüent, i en quins països Abdulmumini és un cognom insòlit o inexistent.

 1. Abdelmoumni
 2. Abdelmoumen
 3. Abdul-amir
 4. Abdul-ghani
 5. Abdulghani
 6. Abdulhamid
 7. Abdulmalik
 8. Abdul amir
 9. Abdul ghani
 10. Abdulmunem
 11. Abdul muhsin
 12. Abdulmesih
 13. Abdelghani
 14. Abdelhamid
 15. Abdelmajid
 16. Abdelmalik
 17. Abdelmalki
 18. Abdul-aziz
 19. Abdul-baqi
 20. Abdul-hadi
 21. Abdul-hamid
 22. Abdul-majid
 23. Abdulahi
 24. Abdulai
 25. Abdulatif
 26. Abdulaziz
 27. Abdulhadi
 28. Abdulhakim
 29. Abdulkadir
 30. Abdulkarim
 31. Abdullahi
 32. Abdullatif
 33. Abdulnabi
 34. Abdulrahim
 35. Abdulrahman
 36. Abdelmayid
 37. Abdelouafi
 38. Abdelmonim
 39. Abdelgani
 40. Abdelhanin