Cognom AbdeljaouadSaber més respecte al cognom Abdeljaouad és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdeljaouad sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdeljaouad.

El cognom Abdeljaouad en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdeljaouad, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdeljaouad és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdeljaouad

Veure mapa del cognom Abdeljaouad

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdeljaouad en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdeljaouad, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdeljaouad que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdeljaouad, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdeljaouad. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdeljaouad és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdeljaouad del món

 1. Marroc Marroc (477)
 2. França França (18)
 3. Tunísia Tunísia (9)
 4. Canadà Canadà (2)
 5. Suïssa Suïssa (1)
 6. Algèria Algèria (1)
 7. Anglaterra Anglaterra (1)
 8. Suècia Suècia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdeljaouad en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdeljaouad poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdeljaouad és un cognom més freqüent, i en quins països Abdeljaouad és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdeljaouad ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdeljaouad fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdeljaouad.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdeljaouad pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdeljaouad, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdeljaouad o algun dels cognoms similars a Abdeljaouad no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdeljaouad a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdeljaouad diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdeljaoued
 2. Abdeljawad
 3. Abdellaoui
 4. Abdeljabbar
 5. Abdelouahd
 6. Abdelwahad
 7. Abdeljalak
 8. Abdeljalal
 9. Abdelraouf
 10. Abdelmaoula
 11. Abdelaoui
 12. Abdeljabar
 13. Abdallaoui
 14. Abdelaal
 15. Abdelfatah
 16. Abdelfattah
 17. Abdelhafid
 18. Abdelhamid
 19. Abdeljaber
 20. Abdellouli
 21. Abdelmajid
 22. Abdelmalak
 23. Abdelmoula
 24. Abdelnour
 25. Abdelouahed
 26. Abdelrahman
 27. Abdelraza
 28. Abdelsalam
 29. Abdelsayed
 30. Abdelwahab
 31. Abdul-ahad
 32. Abdulahad
 33. Abduljabbar
 34. Abdelmadjid
 35. Abdelouadoud
 36. Abdeljalil
 37. Abdelmayid
 38. Abdelouafi
 39. Abdeluahid
 40. Abdelwahid