Cognom Abdel ghaniSaber més respecte al cognom Abdel ghani és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdel ghani sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdel ghani.

El cognom Abdel ghani en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdel ghani, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdel ghani és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdel ghani

Veure mapa del cognom Abdel ghani

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdel ghani en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdel ghani, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdel ghani que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdel ghani, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdel ghani. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdel ghani és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdel ghani del món

 1. Territori palestí Territori palestí (1126)
 2. Egipte Egipte (641)
 3. Algèria Algèria (77)
 4. Suècia Suècia (5)
 5. Síria Síria (3)
 6. França França (2)
 7. Tailàndia Tailàndia (2)
 8. Noruega Noruega (1)
 9. Iemen Iemen (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdel ghani en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdel ghani poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdel ghani és un cognom més freqüent, i en quins països Abdel ghani és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdel ghani fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdel ghani.

No tots els cognoms similars al cognom Abdel ghani tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdel ghani que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abdel ghani o algun dels cognoms similars a Abdel ghani no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdel ghani a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdel ghani diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdelghani
 2. Abdul ghani
 3. Abdel mghani
 4. Abdul-ghani
 5. Abdulghani
 6. Abdelgani
 7. Abdel hadi
 8. Abdelrhani
 9. Abdelhadi
 10. Abdel-hadi
 11. Abdelhai
 12. Abdelhanin
 13. Abdul ghanee
 14. Abdel nabi
 15. Abdel halim
 16. Abdel hamid
 17. Abdel baki
 18. Abdelali
 19. Abdelhady
 20. Abdelhafid
 21. Abdelhak
 22. Abdelhakim
 23. Abdelhalim
 24. Abdelhamid
 25. Abdelhay
 26. Abdellahi
 27. Abdellati
 28. Abdelmoumni
 29. Abdelnabi
 30. Abdelrahman
 31. Abdelwahab
 32. Abdul-hadi
 33. Abdulhadi
 34. Abdelgadir
 35. Abdelati
 36. Abdelkhalik
 37. Abdelouafi
 38. Abdelwahad
 39. Abdelhaq
 40. Abdelhabib