Cognom AbdelmaulaSaber més respecte al cognom Abdelmaula és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelmaula sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelmaula.

El cognom Abdelmaula en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelmaula, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelmaula és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelmaula

Veure mapa del cognom Abdelmaula

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelmaula en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelmaula, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelmaula que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelmaula, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelmaula. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelmaula és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelmaula del món

 1. Espanya Espanya (23)
 2. Bahrain Bahrain (1)
 3. Egipte Egipte (1)
 4. Anglaterra Anglaterra (1)
 5. Malta Malta (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelmaula en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelmaula poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelmaula és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelmaula és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdelmaula. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdelmaula ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdelmaula fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdelmaula.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdelmaula pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdelmaula, com podem comprovar.

 1. Abdelmoula
 2. Abdelmaoula
 3. Abdelmalak
 4. Abdelaal
 5. Abdelali
 6. Abdella
 7. Abdellouli
 8. Abdelmajid
 9. Abdelmalek
 10. Abdelmalik
 11. Abdelmalki
 12. Abdelmanje
 13. Abdelraza
 14. Abdelsalam
 15. Abdelmayid
 16. Abdalmalak
 17. Abdeljalak
 18. Abdeljalal
 19. Abdelaali
 20. Abdelhalak
 21. Abdellali
 22. Abdel aal
 23. Abdelhamza
 24. Abdelmagid
 25. Abdelmalack
 26. Abdala
 27. Abdalla
 28. Abdel-salam
 29. Abdela
 30. Abdelah
 31. Abdelatif
 32. Abdelaziz
 33. Abdelfatah
 34. Abdelfattah
 35. Abdelhadi
 36. Abdelhady
 37. Abdelhafid
 38. Abdelhak
 39. Abdelhakim
 40. Abdelhalim