Cognom Abdel mghaniSaber més respecte al cognom Abdel mghani és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdel mghani sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdel mghani.

El cognom Abdel mghani en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdel mghani, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdel mghani és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdel mghani

Veure mapa del cognom Abdel mghani

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdel mghani en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdel mghani, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdel mghani que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdel mghani, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdel mghani. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdel mghani és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdel mghani del món

 1. Iemen Iemen (7651)
 2. Kuwait Kuwait (4)
 3. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 4. Iraq Iraq (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdel mghani en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdel mghani poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdel mghani és un cognom més freqüent, i en quins països Abdel mghani és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdel mghani ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdel mghani fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdel mghani.

No tots els cognoms similars al cognom Abdel mghani tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdel mghani que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abdel ghani
 2. Abdelghani
 3. Abdul ghani
 4. Abdul-ghani
 5. Abdulghani
 6. Abdelgani
 7. Abdel hadi
 8. Abdel mahdi
 9. Abdelrhani
 10. Abdelhadi
 11. Abdelmoumni
 12. Abdel-hadi
 13. Abdelhai
 14. Abdelhanin
 15. Abdel wahab
 16. Abdelbaghi
 17. Abdul ghanee
 18. Abdel nabi
 19. Abdel halim
 20. Abdel hamid
 21. Abdel baki
 22. Abdel rahman
 23. Abdel-rahman
 24. Abdelali
 25. Abdelhady
 26. Abdelhafid
 27. Abdelhak
 28. Abdelhakim
 29. Abdelhalim
 30. Abdelhamid
 31. Abdelhay
 32. Abdellahi
 33. Abdellati
 34. Abdelmajid
 35. Abdelmalak
 36. Abdelmalik
 37. Abdelmalki
 38. Abdelmanje
 39. Abdelnabi
 40. Abdelouahab