Cognom Abdul haqSaber més respecte al cognom Abdul haq és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul haq sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul haq.

El cognom Abdul haq en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul haq, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul haq és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul haq

Veure mapa del cognom Abdul haq

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul haq en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul haq, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul haq que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul haq, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul haq. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul haq és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul haq del món

 1. Pakistan Pakistan (39916)
 2. Afganistan Afganistan (363)
 3. Sud-àfrica Sud-àfrica (28)
 4. Índia Índia (12)
 5. Suècia Suècia (4)
 6. Anglaterra Anglaterra (1)
 7. Noruega Noruega (1)
 8. Filipines Filipines (1)
 9. Singapur Singapur (1)
 10. Tailàndia Tailàndia (1)
 11. Trinitat i Tobago Trinitat i Tobago (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul haq en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul haq poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul haq és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul haq és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdul haq ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdul haq. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdul haq ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdul haq fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdul haq.

No tots els cognoms similars al cognom Abdul haq tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdul haq que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdul haq pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdul haq, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdul haq o algun dels cognoms similars a Abdul haq no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdul haq a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdul haq diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdul-haqq
 2. Abdulahad
 3. Abdulhaqq
 4. Abdelhaq
 5. Abdullha
 6. Abdelhak
 7. Abdelhay
 8. Abdul-ahad
 9. Abdul-baqi
 10. Abdul-hadi
 11. Abdula
 12. Abdulah
 13. Abdulahi
 14. Abdulai
 15. Abdulghani
 16. Abdulhadi
 17. Abdulla
 18. Abdullah
 19. Abdulrab
 20. Abdelhai
 21. Abdul ghani
 22. Abdul hamid
 23. Abdel hadi
 24. Abdulian
 25. Abdul rauf
 26. Abdul hanan
 27. Abdulova
 28. Abdulwahab
 29. Abdul bari
 30. Abdul khaleq
 31. Abdul razaq
 32. Abdel aal
 33. Abdul qawi
 34. Abdulahu
 35. Abdul halim
 36. Abdulan
 37. Abdel lah
 38. Abdala
 39. Abdalahe
 40. Abdalahi