Cognom AbdullahuSaber més respecte al cognom Abdullahu és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdullahu sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdullahu.

El cognom Abdullahu en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdullahu, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdullahu és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdullahu

Veure mapa del cognom Abdullahu

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdullahu en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdullahu, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdullahu que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdullahu, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdullahu. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdullahu és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdullahu del món

 1. Kosovo Kosovo (2037)
 2. Nigèria Nigèria (278)
 3. Somàlia Somàlia (196)
 4. Estats Units Estats Units (32)
 5. Dinamarca Dinamarca (29)
 6. Alemanya Alemanya (16)
 7. Anglaterra Anglaterra (14)
 8. Suïssa Suïssa (12)
 9. Suècia Suècia (12)
 10. Macedònia Macedònia (6)
 11. Països Baixos Països Baixos (5)
 12. Canadà Canadà (4)
 13. Eslovènia Eslovènia (3)
 14. Àustria Àustria (2)
 15. República Txeca República Txeca (2)
 16. Escòcia Escòcia (2)
 17. Itàlia Itàlia (2)
 18. Albània Albània (1)
 19. Finlàndia Finlàndia (1)
 20. Iraq Iraq (1)
 21. Montenegro Montenegro (1)
 22. Malàisia Malàisia (1)
 23. Noruega Noruega (1)
 24. Sèrbia Sèrbia (1)
 25. Tailàndia Tailàndia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdullahu en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdullahu poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdullahu és un cognom més freqüent, i en quins països Abdullahu és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdullahu. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdullahu ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdullahu fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdullahu.

No tots els cognoms similars al cognom Abdullahu tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdullahu que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdullahu pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdullahu, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdullahu o algun dels cognoms similars a Abdullahu no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdullahu a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdullahu diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdullah
 2. Abdullahi
 3. Avdullahu
 4. Abdulahu
 5. Abdallah
 6. Abdallahi
 7. Abdellah
 8. Abdellahi
 9. Abdillah
 10. Abdillahi
 11. Abdollahi
 12. Abdulah
 13. Abdulahi
 14. Abdulla
 15. Abdollah
 16. Abdullaev
 17. Abduallah
 18. Aabdullah
 19. Abdoullah
 20. Abdullha
 21. Abdoullahi
 22. Avdullahi
 23. Abd-allah
 24. Abdalahe
 25. Abdalahi
 26. Abdalla
 27. Abdallaoui
 28. Abdelah
 29. Abdelilah
 30. Abdella
 31. Abdellaoui
 32. Abdellati
 33. Abdilla
 34. Abdul-ahad
 35. Abdula
 36. Abdulahad
 37. Abdulai
 38. Abdularuf
 39. Abdulhadi
 40. Abdulhaqq