Cognom Abdul-hadiSaber més respecte al cognom Abdul-hadi és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul-hadi sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul-hadi.

El cognom Abdul-hadi en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul-hadi, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul-hadi és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul-hadi

Veure mapa del cognom Abdul-hadi

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul-hadi en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul-hadi, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul-hadi que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul-hadi, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul-hadi. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul-hadi és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul-hadi del món

 1. Saudi Saudita Saudi Saudita (199)
 2. Nigèria Nigèria (164)
 3. Estats Units Estats Units (53)
 4. Veneçuela Veneçuela (13)
 5. Canadà Canadà (11)
 6. Jordània Jordània (7)
 7. Dinamarca Dinamarca (6)
 8. Suècia Suècia (6)
 9. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (5)
 10. Alemanya Alemanya (4)
 11. Anglaterra Anglaterra (4)
 12. Iraq Iraq (4)
 13. Kuwait Kuwait (4)
 14. Austràlia Austràlia (3)
 15. Noruega Noruega (3)
 16. Àustria Àustria (2)
 17. Israel Israel (2)
 18. Afganistan Afganistan (1)
 19. Espanya Espanya (1)
 20. Finlàndia Finlàndia (1)
 21. Escòcia Escòcia (1)
 22. Malàisia Malàisia (1)
 23. Països Baixos Països Baixos (1)
 24. Puerto Rico Puerto Rico (1)
 25. Qatar Qatar (1)
 26. Tailàndia Tailàndia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul-hadi en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul-hadi poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul-hadi és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul-hadi és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdul-hadi ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdul-hadi. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdul-hadi ha anat patint mutacions.

Discernir si va ser abans el cognom Abdul-hadi o algun dels cognoms similars a Abdul-hadi no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdul-hadi a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdul-hadi diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdulhadi
 2. Abdel-hadi
 3. Abdelhadi
 4. Abdul-ahad
 5. Abdul-baqi
 6. Abdul-ghani
 7. Abdul-hakim
 8. Abdul-hamid
 9. Abdul-haqq
 10. Abdul-qadir
 11. Abdulahad
 12. Abdulghani
 13. Abdel hadi
 14. Abd al-hadi
 15. Abdul-ali
 16. Abdelghani
 17. Abdelhady
 18. Abdul-amir
 19. Abdul-aziz
 20. Abdul-basir
 21. Abdul-jalil
 22. Abdul-karim
 23. Abdul-khaliq
 24. Abdul-majid
 25. Abdul-rahim
 26. Abdul-raziq
 27. Abdul-wadud
 28. Abdul-wahid
 29. Abdul-wakil
 30. Abdul-zahir
 31. Abdulahi
 32. Abdulai
 33. Abdulhakim
 34. Abdulhamid
 35. Abdulhaqq
 36. Abdulkadir
 37. Abdulkhalil
 38. Abdullahi
 39. Abdulnabi
 40. Abdul-latif