Cognom AbdulovaSaber més respecte al cognom Abdulova és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdulova sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdulova.

El cognom Abdulova en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdulova, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdulova és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdulova

Veure mapa del cognom Abdulova

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdulova en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdulova, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdulova que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdulova, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdulova. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdulova és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdulova del món

 1. Rússia Rússia (3534)
 2. Azerbaijan Azerbaijan (2938)
 3. Kazakhstan Kazakhstan (833)
 4. Uzbekistan Uzbekistan (321)
 5. Tadjikistan Tadjikistan (177)
 6. Ucraïna Ucraïna (170)
 7. Bulgària Bulgària (138)
 8. Macedònia Macedònia (71)
 9. Kirguizistan Kirguizistan (55)
 10. Bielorússia Bielorússia (42)
 11. Turquia Turquia (4)
 12. Malàisia Malàisia (4)
 13. Turkmenistan Turkmenistan (4)
 14. Geòrgia Geòrgia (3)
 15. Estats Units Estats Units (2)
 16. Armènia Armènia (2)
 17. República Txeca República Txeca (2)
 18. Israel Israel (2)
 19. Moldàvia Moldàvia (2)
 20. Transdnièster Transdnièster (2)
 21. Tailàndia Tailàndia (2)
 22. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 23. Bèlgica Bèlgica (1)
 24. Canadà Canadà (1)
 25. Estònia Estònia (1)
 26. Anglaterra Anglaterra (1)
 27. Indonèsia Indonèsia (1)
 28. Letònia Letònia (1)
 29. Mali Mali (1)
 30. Països Baixos Països Baixos (1)
 31. Sudan Sudan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdulova en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdulova poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdulova és un cognom més freqüent, i en quins països Abdulova és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdulova ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdulova. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdulova ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdulova pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdulova, com podem comprovar.

 1. Abdulov
 2. Abduloeva
 3. Abdula
 4. Abdulla
 5. Avdulov
 6. Abdulloeva
 7. Abdullha
 8. Abduloev
 9. Abdulaeva
 10. Abdala
 11. Abdalla
 12. Abdela
 13. Abdella
 14. Abdilla
 15. Abdola
 16. Abdul
 17. Abdulah
 18. Abdulahad
 19. Abdulahi
 20. Abdulai
 21. Abdullah
 22. Abdulle
 23. Abdulrab
 24. Abdullaeva
 25. Abdulloev
 26. Abdulian
 27. Abdulaev
 28. Abdhulla
 29. Abduli
 30. Abdul haq
 31. Abdule
 32. Abdila
 33. Abdulahu
 34. Abdoula
 35. Abdylla
 36. Abdull
 37. Abdulan
 38. Abadilla
 39. Abdalahe
 40. Abdalahi