Cognom AbellóSaber més respecte al cognom Abelló és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abelló sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abelló.

El cognom Abelló en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abelló, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abelló és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abelló

Veure mapa del cognom Abelló

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abelló en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abelló, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abelló que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abelló, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abelló. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abelló és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abelló del món

 1. Espanya Espanya (66)
 2. Argentina Argentina (3)
 3. Bèlgica Bèlgica (1)
 4. Canadà Canadà (1)
 5. Colòmbia Colòmbia (1)
 6. Cuba Cuba (1)
 7. Finlàndia Finlàndia (1)
 8. Irlanda del Nord Irlanda del Nord (1)
 9. Índia Índia (1)
 10. Mònaco Mònaco (1)
 11. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abelló en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abelló poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abelló és un cognom més freqüent, i en quins països Abelló és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abelló ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abelló. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abelló ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abelló tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abelló que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abelló o algun dels cognoms similars a Abelló no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abelló a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abelló diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abell
 2. Abella
 3. Abelli
 4. Abello
 5. Abelly
 6. Aballay
 7. Aballe
 8. Aballi
 9. Aballo
 10. Abeal
 11. Abeel
 12. Abeele
 13. Abeilhe
 14. Abeilla
 15. Abeille
 16. Abel
 17. Abela
 18. Abele
 19. Abelho
 20. Abelo
 21. Abelow
 22. Abely
 23. Abilla
 24. Abolli
 25. Abollo
 26. Apell
 27. Avella
 28. Avelli
 29. Avello
 30. Abelia
 31. Abelio
 32. Abulla
 33. Abeli
 34. Aballea
 35. Abelha
 36. Abolé
 37. Aballai
 38. Abeilhé
 39. Abal
 40. Abala