Cognom AbthorpeSaber més respecte al cognom Abthorpe és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abthorpe sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abthorpe.

El cognom Abthorpe en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abthorpe, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abthorpe és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abthorpe

Veure mapa del cognom Abthorpe

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abthorpe en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abthorpe, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abthorpe que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abthorpe, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abthorpe. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abthorpe és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abthorpe del món

 1. Anglaterra Anglaterra (21)
 2. Canadà Canadà (15)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abthorpe en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abthorpe poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abthorpe és un cognom més freqüent, i en quins països Abthorpe és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abthorpe. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abthorpe ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abthorpe fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abthorpe.

Discernir si va ser abans el cognom Abthorpe o algun dels cognoms similars a Abthorpe no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abthorpe a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abthorpe diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Apthorpe
 2. Apthorp
 3. Abdorf
 4. Abatorab
 5. Abdoral
 6. Abadir
 7. Abdur
 8. Abidar
 9. Apetroaie
 10. Apter
 11. Aubeterre
 12. Avtar
 13. Abdraev
 14. Abdirov
 15. Abedrop
 16. Abidri
 17. Apetor
 18. Abader
 19. Aboudrar
 20. Abdramane
 21. Abietar
 22. Apetrei
 23. Apetri
 24. Apetroaei
 25. Avetar
 26. Abderrafie
 27. Avatar
 28. Abderrazek
 29. Abderzak
 30. Abbadir
 31. Abderson
 32. Abdraeva
 33. Abou traore
 34. Abou toure
 35. Abu tir
 36. Abu turki
 37. Abu tair
 38. Abu draaz
 39. Abd rabo
 40. Abu taher