Cognom AbedropSaber més respecte al cognom Abedrop és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abedrop sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abedrop.

El cognom Abedrop en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abedrop, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abedrop és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abedrop

Veure mapa del cognom Abedrop

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abedrop en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abedrop, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abedrop que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abedrop, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abedrop. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abedrop és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abedrop del món

 1. Mèxic Mèxic (63)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abedrop en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abedrop poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abedrop és un cognom més freqüent, i en quins països Abedrop és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abedrop fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abedrop.

Discernir si va ser abans el cognom Abedrop o algun dels cognoms similars a Abedrop no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abedrop a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abedrop diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdirov
 2. Abedravo
 3. Abidri
 4. Abadir
 5. Abdorf
 6. Abdur
 7. Abedrabbo
 8. Abidar
 9. Apetrei
 10. Apetri
 11. Abderson
 12. Abdraev
 13. Abadier
 14. Apetor
 15. Abader
 16. Aboudrar
 17. Abdoral
 18. Abietar
 19. Apetroaei
 20. Apetroaie
 21. Apter
 22. Apthorp
 23. Aubeterre
 24. Avetar
 25. Abdraimov
 26. Abderraouf
 27. Abderzak
 28. Abthorpe
 29. Abbadir
 30. Avtar
 31. Abdraeva
 32. Abu tir
 33. Abed rabbo
 34. Abu draaz
 35. Abd rabo
 36. Abdraman
 37. Abderhim
 38. Abitrabi
 39. Abatorab
 40. Abderrahim