Cognom AbadirSaber més respecte al cognom Abadir és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abadir sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abadir.

El cognom Abadir en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abadir, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abadir és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abadir

Veure mapa del cognom Abadir

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abadir en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abadir, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abadir que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abadir, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abadir. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abadir és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abadir del món

 1. Etiòpia Etiòpia (9048)
 2. Egipte Egipte (8009)
 3. Somàlia Somàlia (490)
 4. Estats Units Estats Units (320)
 5. Canadà Canadà (69)
 6. Kuwait Kuwait (56)
 7. Anglaterra Anglaterra (43)
 8. Israel Israel (33)
 9. França França (26)
 10. Àustria Àustria (15)
 11. Austràlia Austràlia (13)
 12. Alemanya Alemanya (10)
 13. Djibouti Djibouti (9)
 14. Kenya Kenya (9)
 15. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (6)
 16. Brasil Brasil (6)
 17. Suècia Suècia (5)
 18. Saudi Saudita Saudi Saudita (4)
 19. Bèlgica Bèlgica (2)
 20. Sud-àfrica Sud-àfrica (1)
 21. Suïssa Suïssa (1)
 22. Índia Índia (1)
 23. Líban Líban (1)
 24. Mònaco Mònaco (1)
 25. Malàisia Malàisia (1)
 26. Països Baixos Països Baixos (1)
 27. Oman Oman (1)
 28. Filipines Filipines (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abadir en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abadir poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abadir és un cognom més freqüent, i en quins països Abadir és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abadir ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abadir fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abadir.

Discernir si va ser abans el cognom Abadir o algun dels cognoms similars a Abadir no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abadir a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abadir diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abbadir
 2. Abadier
 3. Abader
 4. Abdur
 5. Abidar
 6. Abdorf
 7. Avatar
 8. Abu tir
 9. Abdirov
 10. Abidri
 11. Abietar
 12. Apter
 13. Avetar
 14. Avtar
 15. Abu tair
 16. Abedrop
 17. Abatorab
 18. Apetor
 19. Aboudrar
 20. Abdoral
 21. Apetri
 22. Apthorp
 23. Abderahim
 24. Abderzak
 25. Abthorpe
 26. Abderson
 27. Abdraeva
 28. Abdraev
 29. Abd rabo
 30. Abu taher
 31. Abdraman
 32. Abderhim
 33. Abitrabi
 34. Apitara
 35. Avidueira
 36. Abedravo
 37. Abderrahim
 38. Abdirahman
 39. Abdramane
 40. Abdurrahim