Cognom AbderrahmanSaber més respecte al cognom Abderrahman és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abderrahman sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abderrahman.

El cognom Abderrahman en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abderrahman, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abderrahman és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abderrahman

Veure mapa del cognom Abderrahman

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abderrahman en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abderrahman, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abderrahman que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abderrahman, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abderrahman. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abderrahman és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abderrahman del món

 1. Marroc Marroc (2350)
 2. Mauritània Mauritània (875)
 3. Tunísia Tunísia (287)
 4. Espanya Espanya (165)
 5. Algèria Algèria (85)
 6. França França (49)
 7. Estats Units Estats Units (37)
 8. Canadà Canadà (22)
 9. Bèlgica Bèlgica (20)
 10. Anglaterra Anglaterra (18)
 11. Camerun Camerun (10)
 12. Egipte Egipte (9)
 13. Països Baixos Països Baixos (5)
 14. Saudi Saudita Saudi Saudita (4)
 15. Alemanya Alemanya (4)
 16. Panamà Panamà (4)
 17. Ecuador Ecuador (2)
 18. Itàlia Itàlia (2)
 19. Jordània Jordània (2)
 20. Rússia Rússia (2)
 21. Sudan Sudan (1)
 22. Suècia Suècia (1)
 23. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 24. Brasil Brasil (1)
 25. Suïssa Suïssa (1)
 26. Colòmbia Colòmbia (1)
 27. Finlàndia Finlàndia (1)
 28. Israel Israel (1)
 29. Islàndia Islàndia (1)
 30. Japó Japó (1)
 31. Noruega Noruega (1)
 32. Polinèsia Francesa Polinèsia Francesa (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abderrahman en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abderrahman poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abderrahman és un cognom més freqüent, i en quins països Abderrahman és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abderrahman fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abderrahman.

Discernir si va ser abans el cognom Abderrahman o algun dels cognoms similars a Abderrahman no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abderrahman a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abderrahman diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abderrahaman
 2. Abderrahmane
 3. Abderrahmani
 4. Abderraman
 5. Abdurrahman
 6. Abderrahmen
 7. Abderahman
 8. Abdirahman
 9. Abdourahman
 10. Abdurahman
 11. Abd-rahman
 12. Abderahmane
 13. Abd rahman
 14. Abderrahin
 15. Abdarrahmane
 16. Abderrahim
 17. Abderrazak
 18. Abderrazzak
 19. Abdouraman
 20. Abdourahmane
 21. Abderrazzaq
 22. Abderrahime
 23. Abderrafia
 24. Abderrazaq
 25. Abdarahmane
 26. Abdraman
 27. Abdur-rahkman
 28. Avdurrahmani
 29. Abdurramani
 30. Abderrayab
 31. Abderemane
 32. Abdramane
 33. Abdurrahim
 34. Abdourahamane
 35. Abderahim
 36. Abderraouf
 37. Abderrafie
 38. Abderrafik
 39. Abderrezak
 40. Abderazzak