Cognom AbdirovSaber més respecte al cognom Abdirov és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdirov sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdirov.

El cognom Abdirov en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdirov, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdirov és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdirov

Veure mapa del cognom Abdirov

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdirov en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdirov, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdirov que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdirov, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdirov. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdirov és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdirov del món

 1. Kazakhstan Kazakhstan (2747)
 2. Uzbekistan Uzbekistan (1126)
 3. Rússia Rússia (68)
 4. Kirguizistan Kirguizistan (4)
 5. Anglaterra Anglaterra (2)
 6. Geòrgia Geòrgia (2)
 7. Azerbaijan Azerbaijan (1)
 8. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdirov en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdirov poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdirov és un cognom més freqüent, i en quins països Abdirov és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdirov pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdirov, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdirov o algun dels cognoms similars a Abdirov no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdirov a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdirov diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abadir
 2. Abdorf
 3. Abdur
 4. Abdraimov
 5. Abderson
 6. Abdraev
 7. Abedrop
 8. Abdoral
 9. Abidar
 10. Abdraimova
 11. Abderzak
 12. Abbadir
 13. Abduraimov
 14. Abdraeva
 15. Abd rabo
 16. Abderhim
 17. Abadier
 18. Abedravo
 19. Abidri
 20. Abader
 21. Abdirahman
 22. Abietar
 23. Apetrei
 24. Apetri
 25. Apter
 26. Abderahim
 27. Abderraouf
 28. Abderezak
 29. Abderazak
 30. Abthorpe
 31. Avtar
 32. Abdrazakov
 33. Abduraimova
 34. Abdurasulov
 35. Abu tir
 36. Abdyrazakov
 37. Abdrasulov
 38. Abdirashid
 39. Abdraman
 40. Abdramanov