Cognom AbdramanSaber més respecte al cognom Abdraman és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdraman sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdraman.

El cognom Abdraman en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdraman, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdraman és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdraman

Veure mapa del cognom Abdraman

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdraman en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdraman, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdraman que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdraman, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdraman. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdraman és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdraman del món

 1. Txad Txad (30426)
 2. Kazakhstan Kazakhstan (1458)
 3. Camerun Camerun (1105)
 4. Nigèria Nigèria (112)
 5. Níger Níger (29)
 6. Kirguizistan Kirguizistan (11)
 7. Rússia Rússia (7)
 8. Benín Benín (4)
 9. Somàlia Somàlia (4)
 10. Bulgària Bulgària (2)
 11. Canadà Canadà (2)
 12. Indonèsia Indonèsia (2)
 13. Estats Units Estats Units (2)
 14. Burkina Faso Burkina Faso (1)
 15. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (1)
 16. República del Congo República del Congo (1)
 17. Algèria Algèria (1)
 18. Egipte Egipte (1)
 19. França França (1)
 20. Kenya Kenya (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdraman en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdraman poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdraman és un cognom més freqüent, i en quins països Abdraman és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdraman ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdraman. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdraman ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abdraman tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdraman que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abdraman o algun dels cognoms similars a Abdraman no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdraman a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdraman diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdramane
 2. Abderraman
 3. Abdirahman
 4. Abdurahman
 5. Abd-rahman
 6. Abdouraman
 7. Abderahman
 8. Abd rahman
 9. Abdramanov
 10. Abderemane
 11. Abderrahman
 12. Abdourahman
 13. Abdurrahman
 14. Abdraimov
 15. Abderahmane
 16. Abderazak
 17. Abdraeva
 18. Abdouramane
 19. Abdraev
 20. Abdarahmane
 21. Abdrahmanov
 22. Abdramanova
 23. Avduramani
 24. Abdurramani
 25. Abderrahaman
 26. Abderrahmane
 27. Abderrahmani
 28. Abderrazak
 29. Abdrakhmanov
 30. Abedrabbo
 31. Abdraimova
 32. Abdourahmane
 33. Abderahim
 34. Abderrahmen
 35. Abderezak
 36. Abderazzak
 37. Abderzak
 38. Abderrazaq
 39. Abderrahin
 40. Abdurahmanov