Cognom AbderrafieSaber més respecte al cognom Abderrafie és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abderrafie sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abderrafie.

El cognom Abderrafie en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abderrafie, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abderrafie és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abderrafie

Veure mapa del cognom Abderrafie

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abderrafie en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abderrafie, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abderrafie que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abderrafie, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abderrafie. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abderrafie és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abderrafie del món

 1. Marroc Marroc (4)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abderrafie en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abderrafie poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abderrafie és un cognom més freqüent, i en quins països Abderrafie és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abderrafie ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Discernir si va ser abans el cognom Abderrafie o algun dels cognoms similars a Abderrafie no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abderrafie a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abderrafie diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abderrafik
 2. Abderrafia
 3. Abderrahim
 4. Abderrahime
 5. Abderrahin
 6. Abderrazik
 7. Abderraman
 8. Abderrazak
 9. Abdurrahim
 10. Abderahim
 11. Abderrahmen
 12. Abderraouf
 13. Abderrazek
 14. Abderrazaq
 15. Abderrayab
 16. Abderrachid
 17. Abderemane
 18. Abderrahman
 19. Abderrahmane
 20. Abderrazzak
 21. Abderrazzaq
 22. Abderrezak
 23. Abderzak
 24. Abderazak
 25. Abderhim
 26. Abderazek
 27. Abderrahaman
 28. Abderrahmani
 29. Abdorf
 30. Abdramane
 31. Abdurrahman
 32. Abedrabbo
 33. Apetroaie
 34. Abdouraman
 35. Abderahmane
 36. Abderahman
 37. Abderezak
 38. Abderazzak
 39. Abdur-raheem
 40. Abderson