Cognom AbderzakSaber més respecte al cognom Abderzak és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abderzak sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abderzak.

El cognom Abderzak en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abderzak, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abderzak és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abderzak

Veure mapa del cognom Abderzak

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abderzak en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abderzak, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abderzak que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abderzak, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abderzak. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abderzak és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abderzak del món

 1. Algèria Algèria (279)
 2. Marroc Marroc (4)
 3. Estats Units Estats Units (2)
 4. Etiòpia Etiòpia (1)
 5. Països Baixos Països Baixos (1)
 6. Pakistan Pakistan (1)
 7. Tunísia Tunísia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abderzak en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abderzak poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abderzak és un cognom més freqüent, i en quins països Abderzak és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abderzak ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abderzak fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abderzak.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abderzak pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abderzak, com podem comprovar.

 1. Abderezak
 2. Abderazak
 3. Abderrazak
 4. Abderrezak
 5. Abderazzak
 6. Abderazek
 7. Abderrazzak
 8. Abderrafik
 9. Abderrazek
 10. Abderrazaq
 11. Abderson
 12. Abderrazik
 13. Abderhim
 14. Abdoral
 15. Abderrezzak
 16. Abderemane
 17. Abderrahim
 18. Abderraman
 19. Abdorf
 20. Abdur
 21. Abietar
 22. Aufderhar
 23. Abderahim
 24. Abderraouf
 25. Abderrafie
 26. Abderrazzaq
 27. Abderahman
 28. Abderrafia
 29. Abderrahin
 30. Abdrazakov
 31. Abdraev
 32. Abdyrazakov
 33. Abd rabo
 34. Abdraman
 35. Abdirov
 36. Abderrayab
 37. Abader
 38. Abadir
 39. Abderrahman
 40. Abdirahman